Alltid tilgjengelig

"Alltid tilgjengelig" i Stor-Oslo

Ramirent ønsker alltid å lytte til kundene og lære av det spennende markedet vi er en del av. Derfor tok vi kontakt med over 100 store, mellomstore og små aktører innen bygg- og anleggsbransjen. Og spørsmålet vi stilte var: «Hva er de viktigest kriteriene når du skal velge en utleieleverandør av maskiner og utstyr?» Svarene vi fikk var unisone og samstemte; markedet velger utleiepartner som er tilgjengelig.


Ramirent kan nå tilby syv skreddersydde tiltak for våre kunder i Stor-Oslo som nettopp handler om tilgjengelighet.

Ramirent er alltid tilgjengelig med:

Ekspresslevering

Når minutter og timer er avgjørende i ditt prosjekt, trenger du en samarbeidspartner som vet at tid er penger. Vi er alltid tilgjengelige med ekspresslevering av maskiner og utstyr innen 1 time i Oslo fra kr 449,-. Gjelder mindre utstyr som passer i budbil. 

Døgnleveranse

Når det er avgjørende i ditt prosjekt at døgnets 24 timer brukes effektivt, trenger du en samarbeidspartner som “kjører” den ekstra mila. Vi er alltid tilgjengelige med døgnleveranse av maskiner og utstyr. Utstyr må bestilles innen kl. 15.

Hent & retur 24/7

Henting og retur av utstyr i arbeidstiden kan fort bli en utfordring og kostnad i en travel hverdag. Vi er alltid tilgjengelig med hent & retur løsning 24/7 på Ramirent Alnabru. Utstyr må bestilles innen kl. 15 og du må først registrere deg som bruker på et av våre kundesenter i Stor-Oslo.

Digitalt

Når du trenger rask tilgang på maskinpark eller annen informasjon, trenger du en leverandør som gir deg svar bare med noen tastetrykk. Vi er alltid tilgjengelig på vår app, nettside og kundeportal.

Kunnskap

Når du står litt “fast” i ditt prosjekt trenger du en samarbeidspartner som har kunnskapen til å få deg videre. Vi har alltid tilgjengelig kunnskap og brukerveiledninger på maskiner og utstyr.

Maskiner & utstyr

Når du møter utfordringer i ditt prosjekt som er knyttet til maskiner og utstyr, trenger du en samarbeidspartner som kan hjelpe deg raskt. Vi har alltid tilgjengelig maskiner og utstyr.

Svargaranti

Når du møter utfordringer i ditt prosjekt, trenger du en samarbeidspartner du raskt kan kontakte. Vi er alltid tilgjengelig på telefon, og har svargaranti innen åpningstiden. 

Hva er viktig for kundene våre? Se film

Kontakt oss for et godt tilbud!

Stor-Oslo

Besøksadresse
Alnabruveien 7
0668 Oslo

Telefon: 40 10 83 00

Epost: alnabru@ramirent.no

Åpningstider: ukedager 06:30-16

Kart

Besøksadresse
Hvamsvingen 20
2013 Skjetten

Telefon: 40 10 82 00

Epost: hvam@ramirent.no

Åpningstider: ukedager 07-16

Kart

Ikke langt fra Hvamkrysset ligger vår utleieavdeling med et stort utvalg av maskiner og utstyr. På denne adressen ligger også vårt HUB/lager/verksted.

Besøksadresse
Industriveien 11
1400 Ski

Telefon: 64 87 90 28

Epost: ski@ramirent.no

Åpningstider: ukedager 07-16

Kart

Besøksadresse
Ringerikesveien 161
1339 Vøyenenga

Telefon: 40 10 84 00

Epost: skui@ramirent.no

Åpningstider: ukedager 07-16

Kart

Kom gjerne på besøk,
vi har kaffen klar

Se vårt utvalg

ANLEGGSMASKINER
HEISER & KLATRESTILLAS
LIFTER
BYGGMASKINER
MODULLØSNINGER
BYGGVARME & UTTØRKING
SAFE
STILLAS
& TAK-OVER-TAK

HOVEDKONTORET RAMIRENT

Telefon: (+47) 98 70 98 90
kundeservice@ramirent.no
Hvamsvingen 20
2013 Skjetten

© Ramirent 2021 — Personvern